سبد خرید شما
Fa   En

برای شما

پشتیبانی

تماس با پشتیبانی

شبکه های مجازی

  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • ایتا

متد کریسپیر و تولید گوجه فرنگی با عمر بیشتر

گوجه‌فرنگی‌های ویرایش‌شده توسط CRISPR با ماندگاری طولانی‌تر:

دانشمندان با موفقیت از فناوری CRISPR برای ویرایش گوجه‌فرنگی‌ها استفاده کردند که باعث می‌شود آنها برای مدت طولانی‌تری تازه بمانند بدون اینکه بر طعم یا ارزش غذایی تأثیر بگذارند.

بیشتر بخوانید:تست‌های NIPT پیشرفته‌تر

این می تواند پیامدهای قابل توجهی برای کاهش ضایعات مواد غذایی و بهبود توزیع داشته باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Fa En