سبد خرید شما
Fa   En

برای شما

پشتیبانی

تماس با پشتیبانی

شبکه های مجازی

  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • ایتا

متد کریسپیر و تولید گوجه فرنگی با عمر بیشتر

0
(0)

گوجه‌فرنگی‌های ویرایش‌شده توسط CRISPR با ماندگاری طولانی‌تر:

دانشمندان با موفقیت از فناوری CRISPR برای ویرایش گوجه‌فرنگی‌ها استفاده کردند که باعث می‌شود آنها برای مدت طولانی‌تری تازه بمانند بدون اینکه بر طعم یا ارزش غذایی تأثیر بگذارند.

این می تواند پیامدهای قابل توجهی برای کاهش ضایعات مواد غذایی و بهبود توزیع داشته باشد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

بیشتر بخوانید:پیشرفت در داروهای ژنتیکی

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Fa En