میکرو RNA ها می توانند گیاهان را در برابر خشکسالی، شوری، پاتوژن ها و غیره مقاوم تر کنند. با این حال، در یک مطالعه اخیر دانشمندان نشان دادند که ما چقدر در مورد فرآیندهای پیچیده ای که گیاهان برای تولید آنها استفاده می کنند، نمی دانیم.
MicroRNAها مولکولهای کوچکی هستند که میتوانند پروتئینها را برای کاهش بیان ژن راهنمایی کنند و نسخههای مصنوعی مهندسی به دانشمندان اجازه میدهد تا ژنهای خاصی را برای بهبود محصول مورد هدف قرار دهند.
دکتر Xiuren Zhang، پروفسور کریستین ریچاردسون در کالج کشاورزی و علوم زیستی تگزاس در بخش بیوشیمی و بیوفیزیک، استاد کمکی در تگزاس A&M گفت: «اگرچه این مولکولهای microRNA بسیار کوچک هستند، تأثیرات آنها بسیار زیاد است. دانشکده هنر و علوم، گروه زیست شناسی، و محقق اصلی این مطالعه.
Changhao Li، Ph.D.، و Xingxing Yan به عنوان اولین نویسندگان این مطالعه، با نظارت Xiuren Zhang، Ph.D. کار این تیم به طور قابل توجهی درک فعلی بیوژنز microRNA در ارگانیسم مدل Arabidopsis thaliana را اصلاح کرده است. (Jiaying Zhu/Texas A&M AgriLife)
محققان تگزاس A&M AgriLife با استفاده از جهش های دقیق و یک طراحی آزمایشی هوشمندانه، چشم انداز microRNA ها را در ارگانیسم مدل Arabidopsis thaliana ارزیابی کردند و دریافتند که کمتر از نیمی از آنها به درستی به عنوان microRNA شناسایی شده اند، در حالی که بقیه به اشتباه طبقه بندی شده اند یا نیاز به بررسی بیشتر دارند.
این مطالعه علاوه بر شفافسازی مولکولهای microRNA واقعی در Arabidopsis thaliana، یک طرح آزمایشی مؤثر برای تکرار آنالیز در سایر محصولات و حتی در حیوانات ارائه میکند که احتمالاً به بررسی مشابهی نیاز دارند. اکتشافات این تیم همچنین به آنها کمک کرد تا دستورالعمل های به روز شده ای برای طراحی microRNA های مصنوعی ایجاد کنند که دریچه ای را برای بهبود محصولاتی مانند ذرت، گندم، سویا و برنج باز می کند.
Xingxing Yan، دستیار پژوهشی فارغ التحصیل و Changhao Li، Ph.D.، دانشیار پژوهشی فوق دکتری، اولین نویسندگان این مطالعه بودند. بودجه آن توسط مؤسسه ملی بهداشت، بنیاد ملی علوم و بنیاد ولچ تامین شد
بیشتر بخوانید:کشف ارتباط ژنتیکی بین نئاندرتالها و انسانهای امروزی